Smażona babka z wędzonym pstrągiem i chrzanem

Na patelni podgrzewamy masło i smażymy babkę z dwóch stron.
Pstrąga rozdrabniamy widelcem. Na usmażone plastry babki
wykładamy pstrąga, łyżeczkę chrzanu i zioła. Pycha!
Składniki:
Składniki:
6 plastrów babki piaskowej
2 łyżki masła
200 g wędzonego pstrąga
Chrzan
Kiełki
Przygotowanie:
.
Sprawdź pozostałe przepisy
Sałatka z buraczków z serem feta i orzechami laskowymi
Zobacz szczegóły
Szparagi w panierce sezamowej
Zobacz szczegóły
Hummus z buraczkami obiadowymi i prażoną cieciorką
Zobacz szczegóły
Babka ziemniaczana z selerem wiórki
Zobacz szczegóły
Smażona babka z wędzonym pstrągiem i chrzanem
Zobacz szczegóły
Faszerowane jajka
Zobacz szczegóły