Jajka przecinamy na pół, wyjmujemy łyżeczką żółtko i blendujemy żółtka
z majonezem i ćwikłą. Masę jajeczną wykładamy łyżeczką na miejsce żółtka,
posypujemy posiekanym koperkiem i pieprzem.
Składniki:
Składniki:
6 ugotowanych na twardo jaj
2 duże łyżki majonezu
3 łyżeczki ćwikły
Do podania: czarny grubo mielony pieprz, koperek.
Przygotowanie:
.
Sprawdź pozostałe przepisy
Sałatka z buraczków z serem feta i orzechami laskowymi
Zobacz szczegóły
Szparagi w panierce sezamowej
Zobacz szczegóły
Hummus z buraczkami obiadowymi i prażoną cieciorką
Zobacz szczegóły
Babka ziemniaczana z selerem wiórki
Zobacz szczegóły
Smażona babka z wędzonym pstrągiem i chrzanem
Zobacz szczegóły
Faszerowane jajka
Zobacz szczegóły